OM BDO

BDO er ledende i Norge innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Vi har 70 kontorer og 1600 medarbeidere over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 162 land. Vi samarbeider med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

 

Vår rådgivningsavdeling er spesialiserte miljøer innen blant annet områder som gransking og compliance, cyber security, sikkerhet og beredskap, økonomistyring, transaksjonsrådgivning og business analytics.

 

HVA VI SER ETTER

 

I BDO forenes vi av ønsket om å gjøre en positiv forskjell. For våre kunder, samfunnet og hverandre. Derfor søker vi medarbeidere som er engasjerte og motiverte, med vilje og evne til å se bak tallene.

 

Vi er reflekterte, vi utfordrer hverandre og vi deler vår kompetanse. På samme måte som våre kunder og oppdrag er varierte, skal vi ha mennesker med ulike egenskaper, styrker og personligheter.

HVA VI KAN TILBY DEG

 

BDO skal være et flott sted å være. Derfor tar vi initiativ til en rekke sosiale og sportslige aktiviteter i tillegg til det faglige. Vi er nære, åpne og modige mennesker som til sammen utgjør en av Norges beste arbeidsplasser, nylig kåret av Great Place to Work.

Felles for oss er at vi genuint nysgjerrige og liker utfordringer. Vi er samarbeidsvillige, forstår verdien av god kommunikasjon, og evner å løfte blikket og tenke langsiktig. Vi har tro på at disse egenskapene er en forutsetning for å omstille oss for den digitale fremtiden.

 

Høres dette ut som noe for deg? Da hører vi gjerne fra deg på årets karrieredag.

WEBSITE

www.bdo.no

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now