VI JOBBER MED EN VARIERT OG SPENNENDE KUNDEPORTEFØLJE

 

Vi hjelper store private og offentlige virksomheter med å bygge konkurransekraft og relevans i en tid som preges av høy teknologisk endringstakt. Kundene våre søker i økende grad råd hos tverrfaglige miljøer når de skal digitalisere sin virksomhet og må tenke nytt. 

 

Med utgangspunkt i Bekk har BMC unik tilgang til tverrfaglig kompetanse og en av landets mest spennende kundeporteføljer. I BMC får du tidlig mulighet til å påvirke ledende norske virksomheter og jobbe sammen med noen av Norges fremste forretningsrådgivere, teknologer og designere. 

I BEKK VIL DU FINNE ET UNIKT OG TVERRFAGLIG MILJØ

Faglig utvikling er viktig for oss, og vi bruker en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Vi har rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. Blant faggruppene vi har i 2019 finner du for eksempel Intelligente analyser, Design av smidige organisasjoner, Anvendt psykologi og nevrovitenskap, Tverrfaglig forretningsutvikling, Entreprenørskap og Intraprenørskap, og Avanserte maskinlæringsmetoder. Kort fortalt betyr det tid til å jobbe med egne eller felles prosjekter i arbeidstiden: https://www.bekk.no/hva-vi-gjor/synthesizer

 

I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk.

ER DU INTERESSERT I SAMSPILLET MELLOM STRATEGI OG TEKNOLOGI?

 

BMC søker kandidater som har fullført utdanning som sivilingeniør, siviløkonom, MSc, eller MBA.

 

Vi ser etter deg som har interessen, talentet og kompetansen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder. Dette innebærer en særlig interesse for samspillet mellom strategi og teknologi. Videre må du ha sterke analytiske evner og gode faglige kvalifikasjoner, evne å arbeide selvstendig og strukturert og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ikke minst må du være nysgjerrig, engasjert og like å ta initiativ.

 

BLI BEDRE KJENT MED OSS GJENNOM SOMMEREN 2020​

Ønsker du innblikk i hva det innebærer å jobbe som konsulent? BMC tilbyr et syv ukers Summer Internship til studenter som fullfører sitt 3. eller 4. studieår sommeren 2020. Et internship i BMC vil gi deg anledning til å utfordre deg selv, utforske konsulenthverdagen i et engasjerende arbeidsmiljø og bli bedre kjent med Bekk som arbeidsgiver.

WEBSIDE

www.bekk.no

 

KONTAKTPERSON

Eline Sophie Skogen

Rekrutteringsansvarlig BMC

980 33 823

 

HVORDAN SØKE?

Les mer om stillinger og hvordan søke på www.bekk.no/jobb

 

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist for Summer Internship 2020 er 20. september 2019, kl 12:00. 

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now