OM SELSKAPET

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) utvikler teknologi og kunnskap for at Norge skal ha et effektivt og relevant forsvar, et sikkert samfunn og en konkurransedyktig forsvarsindustri.


FFI er en vesentlig bidragsyter til utformingen av fremtidens forsvar.  Instituttet gjennomfører hovedsakelig analyser og utviklingsprosjekter for forsvarssektorens behov, men har også sivilt rettede prosjekter.

HVA VI SER ETTER

Vi søker etter forskere som vil bidra til å løse komplekse problemstillinger innenfor temaer som kostnadsmodellering, arbeidsmarkedsøkonomi, strategiutvikling og effektivitet i offentlig sektor. Vi er ute etter selvstendige medarbeidere med gode analytiske evner som brenner for faget sitt, har interesse for anvendt forskning og som har gode muntlige og skriftlige framstillingsevner. Du har enten master- eller doktorgrad med gode akademiske resultater.

HVA VI KAN TILBY

Som økonom på FFI arbeider du prosjektbasert og i et tverrfaglig miljø sammen med blant annet sikkerhetspolitiske forskere, operasjonsanalytikere og offiserer. Det er utstrakt og god kontakt med andre fagmiljøer ved instituttet, Forsvarsdepartementet, Forsvaret, samt internasjonale organisasjoner og institusjoner. Økonomene utgjør et ungt, ambisiøst fagmiljø i vekst, hvor det er gode muligheter for kompetanseutvikling.


FFI tilbyr gode interne karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. I tillegg er det muligheter for videre utdanning, bijobber i akademia og utenlandsopphold innen Nato-systemet, hos søsterorganisasjoner og ved universiteter. Som ansatt ved FFI blir du også medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr gunstige låne-, forsikrings- og pensjonsmuligheter.

Som et tverrfaglig institutt har FFI hvert år rundt 60 sommerjobber innen flere fagområder. Mange av studentene skriver senere en masteroppgave med veiledning fra oss. Vi ser ordningen med studentoppgaver - på alle nivåer - som et pluss for det faglige miljøet vårt. Du finner informasjon om sommerjobber og studentoppgaver på nettsiden vår. Søknadsfrist for sommerjobb er 15. november.

WEBSIDE

www.ffi.no

KONTAKTINFORMASJON

Cecilie Sendstad

Forskningsleder

Cecilie.Sendstad@ffi.no

638 07 008

 

Sverre Kvalvik

Forskningsleder

Sverre.Kvalvik@ffi.no

638 07 790

SØKNAD

Åpen søknad: ffi.easycruit.com/vacancy/150232/12675?iso=no

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now