FORSVARSMATERIELL

De som skal forsvare landet vårt fortjener den beste utrustningen og den fremste teknologien når de er ute på oppdrag for Forsvaret.

 

Alt utstyr Forsvarets menn og kvinner bruker for å gjøre jobben sin i hverdagen og under oppdrag må på et eller annet tidspunkt planlegges, anskaffes, testes og vedlikeholdes Om det så er ubåter, IKT-arkitektur, applikasjoner, kampvogner eller kampfly. Dette er vårt ansvar. Dette er vår jobb. Forsvarsmateriell utruster Forsvaret.

 

Våre 1400 medarbeidere har ansvar for at flere tusen militære kjøretøy, over hundre fly og helikoptre, fartøy og ubemannede systemer alltid er tilgjengelige for styrkene våre. Vi forvalter materiellet gjennom hele dets levetid for å sikre at det virker og at det er trygt å bruke. Og til slutt er det også vårt ansvar å fase ut materiellet.

Forsvarsmateriell er en av Norges største etater innen anskaffelser. Vi bidrar til å styrke norsk kampkraft ved å modernisere og utruste Forsvaret. Forståelse av teknologi og kvalitet er avgjørende for å bidra til Forsvarets operative evne.

HVA VI SER ETTER

Er du dyktig i ingeniørfag, økonomi, jus, miljø eller IKT og forstår at det er menneskene som skaper resultatene? Vi er alltid på utkikk etter folk med faglig integritet, nysgjerrighet og gode idéer.

HVA VI KAN TILBY

Forsvarsmateriell er en spennende arbeidsplass for deg som nyutdannet. Hos oss får du gode muligheter til å utvikle deg.

Vi er den største virksomheten med kompetanse på militærteknologi i Norge. Hos oss har vi både sivile og militære ansatte, og du finner fageksperter innen alle kategorier og studieretninger.

I Forsvarsmateriell har du mulighet til å jobbe med det siste innen ulike teknologi-områder, og med noen av de mest krevende anskaffelsesprosessene som gjøres i forsvarssektoren i dag.  Vi kan love deg en stimulerende, krevende og meningsfull hverdag.

 

Velkommen til oss!

WEBSIDE

Hjemmeside: www.forsvarsmateriell.com

Twitter: @FMateriell

LinkedIn: Forsvarsmateriell

KONTAKTINFORMASJON

Tonje Gillstrøm

tgillstrom@mil.no

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now