OM GAMBIT HILL + KNOWLTON 

Vi er en av Norges mest komplette konsulentvirksomheter innen kommunikasjon.

For oss er kommunikasjon virksomhetskritisk. Det er en kombinasjon av både strategi, samfunnsøkonomi, finans, merkevarebygging, og mye mer – et helhetlig fag som gir komplett forståelse av hvordan merkevarer og selskaper skal operere i verden rundt seg for å bli sett, hørt, forstått og foretrukket.

I Gambit jobber det over 60 konsulenter som representerer noe av den bredeste kompetansen norsk næringsliv kan tilby innen kommunikasjon. Vi er siviløkonomer, designere, ingeniører, medievitere, markedsførere, journalister, pedagoger og politikere med en rekke forskjellige utdanninger og erfaringer. I Norge har vi kontorer i Oslo og Stavanger, og vi er en del av det globale selskapet Hill+Knowlton Strategies med 80 kontorer i 40 land.

Hos oss får du mulighet til å jobbe med alt fra kreative kampanjer til merkevarebygging og tradisjonell PR, utvikling av bærekraftige strategier, investor relations, politiske debatter og krisehåndtering.

Vi søker konsulenter til fast stilling og til internship. Et internship hos oss varer i seks uker der du har en egen faglig ansvarlig og en fadder. Sammen setter dere mål for oppholdet og blir enige om hvilke områder du ønsker å utforske, og hvor du skal gå i dybden. På denne måten får du spisset deg innen ett eller flere fagområder samtidig som du får opplevd bredden i kommunikasjonsfaget.

 


HVA SER VI ETTER?

Hos oss har hverdagen høyt tempo og det forventes at du er selvgående, strukturert og i stand til å prioritere arbeidsoppgavene dine. Med en stå-på-vilje litt utenom det vanlige, god formuleringsevne både skriftlig og muntlig og en solid medieforståelse vil du stortrives hos oss.

STUDENTKVELD HOS GAMBIT HILL+KNOWLTON 

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss? Torsdag 26. september får du mulighet til å prøve deg som kommunikasjonsrådgiver i et av Norges største byråer. Vi åpner nemlig dørene til kontoret vårt i Oslo for utvalgte studenter og nyutdannede, og gir deg sjansen til å bli bedre kjent med oss og få et innblikk i alt det spennende vi jobber med i hverdagen!  

I tillegg til praktiske teamoppgaver, byr vi på en kveld fylt med faglig input fra ansatte her på huset, mingling og middag. Dette er din sjanse til å spørre oss om alt det du lurer på, og ikke minst la deg inspirere til å søke jobb hos oss når du er ferdig med studiene.  

Dato: 26. september 2019 

Tid: 17.00 – 21.00  

Sted: Fridtjof Nansens plass 4, 3. etasje 

 

Søk her

SØKNAD

 Søknaden skal være på én A4-side. 

Legg ved CV, vitnemål og eventuelt attester.  

 

SØKNADSFRIST

Juniorkonsulent og internship

Søknadsfrist: 29. september 2019

 

Studentkveld hos Gambit Hill+Knowlton

Søknadsfrist: 26. september 2019

​​

NETTSIDE

Facebook     Instagram     Nettside

KONTAKTINFORMASJON

Ingrid Høstbjør

Ingrid.hostbjor@hkstrategies.com

+47 918 12 431

 

​​

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now