OM SELSKAPET

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som er bygget av kunder, for kunder. Konsernet er notert på Oslo Børs. I 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har rundt 4000 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

 

HVA SER VI ETTER?

For å gi kundene våre gode opplevelser må vi ha et bredt mangfold av kompetanse, erfaring og studiebakgrunner. Vi ansetter både studenter, nyutdannede og de med lengre erfaring. Vi trenger deg som er analytisk og deg som er strategisk. Vi trenger deg som kan gjøre det kompliserte enkelt og deg som forstår deg på folk. Vi trenger de beste på alle nivåer fordi vi har høye ambisjoner, men også fordi vi gjør noe viktig. Vi sikrer noe av det som betyr aller mest for kundene våre. Vi ser etter deg som er ambisiøs, søker faglige utfordringer og som ønsker å utgjøre en forskjell i menneskers liv.  

HVA TILBYR VI DEG?

Hos oss kan du jobbe deltid ved siden av studiene gjennom et helt studieår. Vi tilrettelegger for at du som student kan skaffe deg relevant arbeidserfaring og samtidig få en unik forståelse for hva du har i vente etter studiene. Du får selvfølgelig også lønn! Som intern jobber du ca. 20 % gjennom skoleåret, på hovedkontoret vårt i Oslo. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover prestasjonene dine på skolen. I tillegg arrangerer vi Gjensidigedagen hvert år, der 60 heldige studenter får et unikt innblikk i konsernet, møte konsernsjefen, flere av våre direktører og medarbeidere. Her vil du delta på workshops, foredrag, nettverksbygging og fredagsbar. Vi dekker flykostnader fra Bergen til Oslo. Les mer på Gjensidige.no/Gjensidigedagen

KONTAKTINFORMASJON

student@gjensidige.no

 

 

WEBSITE

Gjensidige.no
Gjensidige.no/internships

SØKNAD

Internships: Vår 2020

SOSIALE MEDIER

LinkedIn: Gjensidige 
Instagram: Ung i Gjensidige 
Facebook: Gjensidige i Norge

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now