OM SELSKAPET

Geelmuyden Kiese er Nordens største kommunikasjonsbyrå, og blant Europas mestvinnende byråer i internasjonale konkurranser. Vi flytter makt og innflytelse i favør av våre kunder, for at de skal nyte tillit og legitimitet i markedet, blant ansatte, eiere, investorer, og myndigheter. Det krever innsikt, strategisk teft og kreativitet. Derfor jobber 150 medarbeidere med ulike mastergrader i Oslo, København, Stockholm og Bergen hele tiden for å kombinere kunnskap på nye måter. Slik kan kommunikasjon skape endring.

 


HVA SER VI ETTER?

Vi søker dyktige og samfunnsengasjerte mennesker til et knippe internships gjennom 2020. Et internship varer i seks uker, og er veien til fast stilling som konsulent i Geelmuyden Kiese. Vi søker mennesker med et sterkt samfunnsengasjement, solid forretningsforståelse og en brennende interesse for kommunikasjon. Gode resultater og et stort engasjement utenfor lesesalen er vesentlig. Vi ser etter deg som deler våre kjerneverdier: mot, åpenhet, integritet og sans for humor.

HVA TILBYR VI DEG?

 

I Geelmuyden Kiese jobber vi med innsikt, analyse, strategi og kommunikasjon. Et internship hos oss innebærer at du i seks uker vil løse ulike utfordringer for våre kunder, godt støttet av gode kolleger. Du vil jobbe på team sammen med siviløkonomer, samfunnsøkonomer, sivilingeniører, litteraturvitere, statsvitere, sosiologer, journalister, markedsførere, medievitere, kreatører, IT-utviklere, filmskapere og grafikere. Vi lover at Geelmuyden Kiese er det stedet i Skandinavia der du kan lære mest om kommunikasjon og kommunikasjonsrådgivning.

SØKNAD

Lenke til søknadsskjema finner du på: www.gknordic.com/no/karriere

 

SØKNADSFRIST

Søknadsfristen er 26. september kl. 23:59.

NETTSIDE

www.gknordic.com/no/

KONTAKTINFORMASJON

Trude Greni, HR direktør

+47 916 99 144

 

Anna Eitrem, konsulent

+47 992 54 868

 

​​

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now