OM BEDRIFTEN

Inventura er Nordens største konsulenthus innen innkjøp og kostnadsstyring. Vi leverer strategisk, operasjonell og regulatorisk rådgivning til private og offentlige bedrifter innen et bredt spekter av bransjer.

Selskapet har 75 høyt utdannede medarbeidere fordelt på kontorene i Bergen og Oslo. Hos oss finner du økonomer, jurister, ingeniører, sammfunnsvitere, naturvitere og IT-spesialister som sammen leverer skreddersydde løsninger for våre kunder. Tjenestene våre inkluderer blant annet innkjøps- og kontraktsstrategier, innkjøps- og kostnadsanalyser, anbudskonkurranser, forhandlingsledelse, kompetanseprogram og endringsledelse.

 

Egenskaper vi ser etter i potensielle medarbeidere

Vi er stadig på jakt etter nye, gode kolleger som understøtter kjerneverdiene i Inventura: handlekraftig, nytenkende og raus. Du tar initiativ til å løse utfordringer, du stiller spørsmål til etablerte sannheter og du er en person som gjør det lille ekstra både for kunder og for våre medarbeidere. Du har en mastergrad og kommersiell teft, med interesse for innkjøp, anskaffelser eller kategoristyring.

I Inventura får du stor frihet under ansvar til å forme din egen arbeidshverdag. Du vil jobbe sammen med engasjerte, hyggelige og faglig solide kolleger i tverrfaglige team. Vi bryr oss og bidrar til hverandres vekst ved kontinuerlig å utvikle våre medarbeidere gjennom kompetansetiltak. Hos oss får du raskt tillit og ansvar - og utfordrende arbeidsoppgaver.

WEBSIDE

www.inventura.no

SØKNAD

Åpen søknad kan sendes til vår kontoransvarlig på: christel.florvaag@inventura.no.

SØKNADSFRIST

17. januar 2020

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now