ITERA

Itera er et norsk konsulentselskap med fokus på å skape fremtidens digitale forretning gjennom strategi, design og teknologi. Vi er notert på Oslo Børs under tickeren ITE og består av over 500 konsulenter fordelt mellom vårt hovedkontor i Nydalen og våre kontorer i Stockholm, København, Bratislava og Kiev.

I 2018 ble vi for tredje år på råd kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uavhengig av bransje. Dette er et resultat at vi jobber i tverrfaglige team, og sammen leverer nyskapende og realiserbare prosjekter og tjenester til virksomheter hvor smart bruk av teknologi er sentralt for å nå forretningsmålene. Kundene våre er nordiske virksomheter innen bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, transport og utility.

HVEM SER VI ETTER?

Graduate 2019 – Studenter på 5. trinn

Evner du å gjøre det komplekse tydelig og vet at kvantitativ innsikt og kreativ idéutvikling er like viktig? Vårt team innen business consulting er i vekst og søker nyutdannede til å tiltre rollen som Business Analyst. Som Business Analyst vil du delta i innovative prosjekter som skaper strategiske og kommersielle resultater for våre kunder. Hos oss vil du få ansvar for kritiske analyser og bidra med kreativ idéutvikling og fasilitering av arbeidsmøter med kunden.

Summer Intern 2019 – Studenter på 3. og 4. trinn

Har du et sterkt ønske om å prøve deg i konsulentbransjen og motiveres av å jobbe tverrfaglig? Vi søker 2-4 sommerstudenter innen forretningsrådgivning som sammen med ca. 20 andre sommerstudenter vil bryne seg på innovative prosjekter for noen av Norges ledende virksomheter. Du vil inngå i tverrfaglige team sammen med utviklere, testere og designere, og få overordnet ansvar for utførelse av forretningsanalyser, strategiske vurderinger og produksjon av sluttrapport.

WEBSIDE

www.itera.no

KONTAKTINFORMASJON

Magnus Torske,

Business Consultant

Magnus.torske@itera.no

​​

SØKNAD

Søk på:

https://itera.no/student

 

SØKNADSFRIST

​6. oktober

Specialists in creating digital business

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now