HVEM ER KNOWIT INSIGHT?

Knowit Insight er etablert i Sverige, men gjennomfører nå en ”startup” i Norge. Vi har allerede fått med oss noen av de beste hodene i markedet, men søker nå flere konsulenter som vil være med fra starten. Kulturen i Knowit Insight er preget av entreprenørskapsånd; og med vår flate organisasjonsstruktur er det stort rom for nyskapning og videreutvikling. Vi har sandkassen, men trenger flere talenter som vil være med å bygge en management consulting virksomhet fra grunnen av – slik vi og kundene våre vil ha den – relevant og resultatorientert.

 

I en verden der det digitale er overalt, og ledere har fokus på å posisjonere virksomhetene for å utnytte mulighetene dette gir, skal Knowit Insight være ”the digital management consultants". Sammen med søsterselskapene Knowit Experience og Knowit Solutions skal vi bli best på å gi innsikt, innovere og realisere verdi når Nordisk næringsliv og offentlige virksomheter gjennomfører sine store og små digitale transformasjoner. Digitale transformasjoner handler ikke bare om ny teknologi, men også om hvordan mennesker og organisasjoner må tilpasse seg en endret konkurransesituasjon, nye krav til kostnadsnivå, fleksibilitet og vekst.

 

Vi var med å endre måten du betaler på med Vipps. Vi var med å endre hvordan du reiser med #Ruter. Santander, Lindorff, Circle K, Unicef, Flykninghjelpen (NRC) og Bertel O. Steen er eksempler på samarbeid som har vært viktige for oss. Hva blir de neste disruptive og nyskapende løsningene vi kan gjøre sammen?

 

Vi jobber i team og leverer varierte prosjekter, og du kan forvente å få leveranse- og prosjektansvar raskt. Du vil få reell påvirkning på hvordan Knowit Insight utformes som selskap når strategi og kurs utformes videre. Hvilke nye talenter skal vi tiltrekke oss, hvordan skal butikken styres, hvilke prioriteringer skal vi gjøre på tjenester og kunder, hvordan skal vi ta forretningsmodellen i management consulting et godt skritt videre – rett og slett muligheten til å forme din egen jobbhverdag!

HVEM SØKER VI?

Vi ser etter kandidater som har en entreprenør i magen. De er ambisiøse, har en aktiv livsstil og vist engasjement og resultater utenfor studier og/eller jobb. I tillegg har de solide akademiske resultater fra studier på masternivå.

WEBSIDE

www.knowit.no/tjenester/insight/

KONTAKTINFO

Tarjei Bakken

Knowit Insight AS |  Lakkegata 53, 0187 Oslo 

tarjei.bakken@knowit.no

+47 481 14 121

SØKNAD

Søk stillingen her:  https://www.knowit.no/karriere/digital-management-consultants---graduate-program/

 

SØKNADSFRIST

Digital Management Consultants - Graduate Program

Søknadsfrist for NHH: 15. september

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now