Om KPMG

KPMG er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen revisjon, rådgivning, regnskapsføring, skatt og avgift. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Vår bedriftskultur er inkluderende, med fokus på kunnskapsdeling og faglig utvikling. I KPMG etterlever vi våre verdier og er generøse, offensive, inkluderende og nyskapende. Vi har en GO IN-kultur.

DEN BESTE STARTEN PÅ DIN KARRIERE

Har du ambisjoner om å bli morgendagens fageksepert, bransjespesialist, leder eller partner? KPMG er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere blant økonomi- og business-studenter, og hvert år ansetter vi mange nyutdannede talenter fra NHH. Start karrieren din allerede i dag, mens du fremdeles er student. I KPMG har vi flere tilbud til studenter under utdannelsen som gjør at du kan bli bedre kjent med oss som selskap. Les mer om noen av mulighetene under og møt oss gjerne på karrieredagen for en uforpliktende samtale!

INTERNSHIP 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent eller revisor? Ønsker du å utfordre deg selv med både personlig og faglig utvikling i tett samarbeid med noen av markedets fremste eksperter? Da bør du søke summer eller winter internship hos KPMG! Dette er en unik anledning til å opparbeide relevant arbeidserfaring med kunder og reelle prosjekter, samt knytte uvurderlige relasjoner med dyktige fagfolk.

NEXT GENERATION AUDIT

Ønsker du å få et praktisk innblikk i hva en revisor faktisk gjør og oppleve hvordan det er å være revisor for en dag? Revisjonsbransjen står overfor store endringer, og fremtidens revisjon vil være sterkt preget av datanalyser og digitalisering. På Next Generation Audit får du sammen med andre studenter lære av KPMGs dyktigste ansatte og bryne deg på et utfordrende revisjons-case.

TAR DU UTFORDRINGEN?

Les mer om mulighetene og søknadsfristene på kpmg.no/student

Følg oss på sosiale medier

KONTAKTPERSON

Mathilde Sofie Grytnes, HR-konsulent 

mathilde.grytnes@kpmg.no

+47 476 54 067 

  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Svart Instagram Ikon
  • Facebook Social Ikon

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now