OM SELSKAPET

Mazars er en internasjonal organisasjon innen revisjon, regnskap, skatt og rådgivning. Vi er et av de raskest voksende revisjonshusene i verden. Våre klienter er både små, mellomstore og store bedrifter i et vidt spekter av bransjer. Mazars Norge holder til på Majorstua i Oslo.

 

VI SER ETTER

Vi ser etter selvstendige og initiativrike medarbeidere som trives godt i team. Du er faglig sterk, interessert i fagområdet, og søker kontinuerlig utvikling.

Som medarbeider i Mazars får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Du blir med i en organisasjon som har opplevd kraftig vekst de senere årene, og er med på å bygge opp profesjonell ekspertise og kompetanse fra forskjellige bransjer og fagområder. Alle medarbeidere deler en felles visjon, hvor vi jobber til det beste for kunden og vektlegger integritet, uavhengighet og respekt ovenfor kunde og team. Kontinuerlig læring er kjernen i vår utviklings- og karrierestrategi.

VI TILBYR

Karrieremuligheter og utvikling i et internasjonalt miljø, og det er muligheter for både korte og lengre utvekslingsopphold.

Gode muligheter for videreutdanning og kurs, både i Norge og utlandet, og du blir en del av et miljø med engasjerte og motiverte kolleger.

Konkurransedyktige betingelser.

WEBSIDE

www.mazars.no/

KONTAKTINFO

Vibeke Lunde

lunde@mazars.no

416 41 131

SØKNAD

Vi tar imot og vurderer søknader til fast stilling løpende.

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now