OM SELSKAPET

Menon Economics er et konsulentselskap som opererer i grenseflatene mellom økonomi, politikk og marked. Vi er 50 økonomer, hvorav omtrent en fjerdedel er på doktorgradsnivå. Vår kjernevirksomhet er analyse av økonomiske problemstillinger innenfor samfunnsøkonomisk lønnsomhet, verdsetting, nærings- og konkurranseøkonomi, strategi, finans og organisasjonsdesign. Vi benytter forskningsbaserte metoder i våre analyser og jobber tett med ledende professorer innenfor de fleste fagfelt. Menons analyser danner kunnskapsgrunnlag for offentlige investeringer eller prioriteringer. Menon ble kåret til årets konsulentselskap i 2015 av bladet Kapital og Konsulentguiden.

HVA KAN VI TILBY DEG?

I Menon får du mulighet til å jobbe med dagsaktuelle og faglige interessante problemstillinger innenfor områder som samferdsel, maritim næring, miljø- og ressursøkonomi, reiseliv, utviklingsøkonomi, IKT, Bygg og anlegg, mm. Læringskurven i Menon er bratt og du vil raskt få mye ansvar under kyndig veiledning fra en av våre partnere. Menon tilbyr gode lønns-, bonus- og pensjonsordninger og oppfordrer alle ansatte til å bli medeiere.

 

Har du lyst til å bli en del av vårt team? Vi søker stadig nyutdannede siviløkonomer med spesialisering innen samfunnsøkonomi og økonomisk analyse. Stillinger utlyses fortløpende på våre hjemmesider.

HJEMMESIDE 

https://www.menon.no/

 

KONTAKTINFORMASJON

+47 909 90 102

post@menon.no

In the nexus between economics, policy and the market

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now