OM MESTA

Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. Mesta har i dag ca 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg og Spesialproduksjon som har virke innen fagfeltene betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

VI SER ETTER 

Vi ser etter deg med økonomisk utdannelse. Som nyutdannet er dine muligheter for jobb i Mesta store, og vi tilbyr blant annet et traineeprogram som vil være en god start på din yrkeskarriere.

HVA KAN VI TILBY DEG? 

Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg som har lederambisjoner og som vil satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap. Hos oss får du sette din fagkunnskap ut i live!

Mesta er stolte av å kunne tilby et traineeprogram som strekker seg over 1 år som er inndelt med ulike hospiteringer. Vi ansetter til alle regioner og enheter i landet hvert år. Målet med traineeprogrammet er at du trer inn i en stilling som fagspesialist eller leder etter endt program hvor du får utnyttet erfaringene du har opparbeidet gjennom programmet. Som nyutdannet kan du også søke direkte på stillinger som f.eks prosjektingeniør, controller, administrativ medarbeider avhengig av den bakgrunnen du har.

KONTAKTINFO

Mesta AS

Hovedkontor: Strandveien 15, Lysaker
Tlf.: 05 200, +47 915 05 200
firmapost@mesta.no eller rekruttering@mesta.no

 

Alle søknader må sendes inn elektronisk via vårt rekrutteringssystem på utlyste stillinger. Utlysning til traineeprogrammet legges ut i februar/mars måned.

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now