OM SELSKAPET

Nansen & Co er en serieentreprenør, vekstpartner og tidligfaseinvestor. Vi tar idéer til markedet, utvikler og skalerer dem; på eget initiativ og sammen med andre entreprenører.

 

Vi eier flere selskaper innen ulike bransjer som vi skalerer og utvikler, samtidig som vi fortløpende arbeider med lansering av egne idéer.

HVA SER VI ETTER?

Foran noe, ser vi etter deg som har lyst å skape og bevege.

 

Du må ha høy integritet, være smart, like å spille ball, og du må forstå at det å skape og bevege krever hardt arbeid. Hardt arbeid er imidlertid hos oss oftest gøy, og du vil kjenne eierskap til alt du gjør.

 

Den viktigste profesjonelle egenskapen vi ser etter er problemløsning. Du må evne og like å løse komplekse problemer. Sosialt, du må selvsagt evne og like å ha det gøy. Det er tross alt derfor vi står opp hver dag.

 

Nansen & Co vil også sterkt vurdere deg som bærer på en forretningsidé som du har lyst å sette til livet. Vi har sannsynligvis større forutsetninger for å vellykket realisere den sammen!

HVA KAN VI TILBY DEG?

Vi tilbyr deg en «godteributikk» i et kompetansehus med særskilte muligheter for å utvikle idéer, selskaper og deg selv.

 

VI ER EN «GODTERIBUTIKK»!

Ukentlig blir vi presentert forretningsidéer fra inspirerende entreprenører som ønsker å jobbe med oss. Kombinasjonen av idéene og menneskene vi oppfatter som best, og de vi mener at Nansen & Co kan bringe særskilt verdi til, jobber vi hardt og målrettet videre med.

 

Den beste kombinasjonen for suksess er når evner og lidenskap krysses – derfor vil du hos oss få jobbe i denne krysningen. Du vil jobbe med alle faser av en startup. Fra idé til utvikling, skalering og vekst. Du vil jobbe med alle viktige disipliner for et selskaps suksess, og du vil jobbe med fantastisk spennende case og selskaper, og menneskene bak disse.

 

VI ER ET KOMPETANSEHUS, BOKSTAVELIG TALT!

Vi tror at nærhet og fysisk miljø sterkt kan påvirke suksessraten til våre selskaper. Derfor har vi kjøpt et stort hus i Stavanger sentrum, som flere av våre porteføljeselskaper deler med oss.

 

Vi tror at du vil trives og utvikles sammen med oss i dette huset.

WEBSIDE

www.nansenco.no

KONTAKTINFORMASJON

tobias@nansenco.co

SØKNAD

Masteroppgaver, case og annet tar vi løpende.

Internship og jobb tar vi løpende.

SØKNADSFRIST

Løpende

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now