NHH mener at studentene våre vil ha god nytte og glede av å ha internships i utlandet i løpet av studietiden. NHH Internship Abroad Programme er fellesbetegnelsen på alle samarbeid vi har med forskjellige arbeidsgivere for å tilby student NHH internship av høy kvalitet i utlandet.

Noen smakebiter på det du kan lære mer om ved å oppsøke oss på standen på International Arena utenfor biblioteket:

  • Årets nyskaping er at du kan et studiepoenggivende kurs  (7.5 studiepoeng) på bachelor- eller masternivå hvor du kombinerer minimum fire uker på internships i utlandet med et akademisk kurs.

  • Vi samarbeider med DNB i London om internships om sommeren.

  • Du kan kombinere utveksling til Brasil eller Japan med et internship. Våre samarbeidspartnere så langt er Sjømatrådet, Laerdal Medical, Galvani, Gastromotiva og Mattheis Borg.

  • Vi samarbeider med Innovasjon Norge om post graduate internships på deres kontorer i Europa.

  • Vi har en internship-avtale med OECD i Paris.

NHH Internship Abroad Programme er i utvikling; noen muligheter kommer til mens andre står på vent. Dette er en gylden anledning til å få direkte informasjon fra Stella og Ann-Mari  fra NHHs internasjonale karrieresenter (ICC) og Kine som jobber med utveksling i kombinasjon med internship.

NHH oppfordrer deg også til å undersøke internshipmulighetene de andre bedriftene på International Arena tilbyr; Bank of America, Google, Innovasjon Norge og Utenriksdepartementet.

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now