OM BEDRIFTEN

Norges Bank har som mål å fremme økonomisk stabilitet i landet. Banken har utøvende og rådgivende oppgaver i pengepolitikken og skal bidra til robuste og effektive betalingssystemer og finansmarkeder. Norges Bank forvalter landet sine valutareserver og Statens pensjonsfond utland. Mål for kjernevirksomheten er prisstabilitet, finansiell stabilitet og merverdi i kapitalforvaltningen.  

 

Norges Bank har igangsatt et prosjekt for å utvikle en ny seddelserie. Serien blir den åttende i rekken. Temaet for den nye seddelserien er havet. Å utvikle en ny seddelserie er imidlertid et komplisert og krevende prosjekt som vil pågå over mange år. Norges Bank feirer også 200 år i 2016.  I den anledning er det satt i gang et omfattende forskningsprosjekt som tar sikte på flere bokutgivelser i forkant av jubileumsåret.

HVORDAN ER DET Å JOBBE I NORGES BANK?

 

 

Norges Bank byr på en karriere innenfor et av verdens ledende makroøkonomiske miljøer. Dette betyr at du som ansatt i Norges Bank, vil jobbe sammen med noen av de beste økonomene i Norge. I tillegg vil du være en del av et aktivt forskningsmiljø. Du vil kunne jobbe med utøving av pengepolitikk, finansiell stabilitet, innen banktjenester eller være med på å forvalte en av de største finansformuene i verden. Norges Bank har et internasjonalt nettverk, og det er mulighet for å både jobbe og studere i utlandet.

WHAHVILKE EGENSKAPER SER VI ETTER?

Norges Bank er på jakt etter deg som ønsker å løse vanskelige oppgaver sammen med andre dyktige mennesker. Vi ser etter deg som har et stort engasjement for norsk økonomi.

Vi søker etter deg som har en mastergrads- / doktorgradsnivå i samfunnsøkonomi eller lignende, og kan vise til sterke akademiske resultater. Du må ha gode analytiske evner, god innsikt i makroøkonomisk teori og kjennskap til økonomiske metoder.

 

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier: Lagånd, integritet, nyskapning og kvalitet.

Norges Bank er alltid på jakt etter de beste hodene. Følg oss på Facebook: Norges Bank Karriere og finn informasjon om ledige stillinger, studentengasjement, masteroppgavesamarbeid og arrangementer.

WEBSITE

www.norgesbank.no

KONTAKTINFORMASJON

Tuva Røkke

HR assistent

+47 924 639 56

tuva.rokke@norges-bank.no

SØKNADSFRISTER

  • Nyutdannede Økonomer 2018/2019 i Norges Bank – Oppstart høst 2019. Søknadsfrist 20.september 

  • Norges Bank Case NM. Finale 15. mars  2019

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now