OM BEDRIFTEN

Oslo Economics er et av landets ledende miljøer innenfor økonomisk analyse og rådgivning. Vi gir råd til bedrifter, myndigheter og organisasjoner. Våre analyser gir innsikt i komplekse problemstillinger og gir kundene grunnlag for å fatte gode beslutninger.

 

Våre konsulenter er eksperter innenfor en rekke fag- og bransjeområder. Vi har den nødvendige erfaringen for å knytte fagkunnskap til våre kunders omgivelser. Vi arbeider innenfor områder som konkurranse- og næringsøkonomi, helse/legemidler, samferdsel, offentlig forvaltning, energi, IT, kultur/idrett, næringsmiddelindustri og tele/media.

 

HVILKE EGENSKAPER SER DERE ETTER I POTENSIELLE MEDARBEIDERE?
 

Oslo Economics vokser stadig og vil gjerne høre fra økonomer som vil bidra til å styrke et allerede ledende fagmiljø. Muligheter til å jobbe med dagsaktuelle og faglig interessante problemstillinger er stikkord for vår arbeidshverdag. Vi arbeider hele tiden for å tiltrekke oss de beste hodene, og vi garanterer gode kollegaer og fellesskap.

 

Kontinuerlig læring og utvikling for hver medarbeider er svært viktig for oss i Oslo Economics. Hos oss har du muligheten til å jobbe bredt med en rekke forskjellige metoder og bransjer, eller du kan spesialisere deg og bli Norges fremste ekspert på akkurat ditt felt.

 

Våre analyser skal være enkle å forstå samtidig som vi har høye krav til faglig kvalitet. Vi er interessert i deg som er initiativrik, selvstendig og har en positiv innstilling. Du bør ha god formuleringsevne, solid økonomisk
forståelse og fullført utdanning på minst mastergradsnivå (MSc).

Vi har faste stillinger for nyutdannede kandidater, samt winter og summer

internship.Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller les mer på

våre hjemmesider.

WEBSIDE

www.osloeconomics.no

 

KONTAKTINFO

Jostein Skaar – Partner

jsk@osloeconomics.no

+47 959 33 827

SØKNAD SENDES TIL

https://karriere.osloeconomics.no/

 

SØKNADSFRIST

20. september 2019

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now