OM OSS

 

Pareto Asset Management er en uavhengig fondsforvalter med 38 milliarder kroner under forvaltning, fordelt på aksjefond, rentefond og kombinasjonsfond. Selskapet er en del av Pareto-gruppen, og har hovedkontor i Oslo, og filialer i Stockholm og Frankfurt.

 

Vi forvalter fond og andre diskresjonære mandater for blant annet investeringsselskaper, privatpersoner, kommuner, stiftelser og pensjonskasser. Pareto Asset Management er en boutique-forvalter, noe som betyr at vi er smalere og mer fokusert. Våre kundeforhold er langsiktige samarbeid, og vi har nære relasjoner med våre kunder.

 

Pareto Asset Management har som mål å bidra til bærekraftig utvikling av markeder og langsiktig verdiskapning ved å investere på en ansvarlig og etisk forsvarlig måte. Vi mener at ansvarlige investeringer er viktig for å oppnå best mulig risikojustert avkastning for våre andelseiere og kunder. Bærekraft og sunn selskapsstyring gir selskaper konkurransefordeler og bidrar til langsiktig verdiskaping.

Se vår nettside www.paretoam.com for mer informasjon.

 

INTERNSHIP SOMMER 2020

Vi søker summer interns som har fullført tredje eller fjerde studieår til vår forvaltningsavdeling.

Internshipet har en varighet på åtte til tolv uker i perioden juni-august. Som intern hos oss får du erfaring med analysearbeid og innsikt i hvordan en forvalter jobber.

Vi søker kandidater med bakgrunn fra økonomi, sivilingeniørstudier, matematiske eller teknologiske fag. Aktuelle kandidater har gode akademiske resultater og stor arbeidskapasitet, i tillegg til sterk kommersiell forståelse og sosiale evner. Høy etisk standard og godt språk på både norsk og engelsk er en forutsetning for stillingen.

Arbeidssted vil være hos Pareto Asset Management i Oslo.

Noen av årets interns, her representert ved Håvard Skuterud, Andreas Borud Strandhagen og Fredrik Medlien (også deltid). Ikke tilstede på bilde: Christine Emilie Adolfsen.

WEBSIDE

https://paretoam.com

KONTAKTINFORMASJON

For spørsmål om stillingene, kontakt investeringsdirektør Finn Øystein Bergh på e-post finn.oystein.bergh@paretoam.com

SØKNAD

Søknad og CV med karakterutskrifter fra videregående og høyere utdanning sendes på e-post til karriere@paretoam.com.

 

Alle søknader behandles konfidensielt.

SØKNADSFRIST

20. september 2019

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now