HVEM ER VI?

PwC er verdens største nettverk innen revisjons-, rådgivnings- og advokat- tjenester. Sammen skal vi være en drivkraft for å bygge tillit i samfunnet og en sterk bidragsyter til å løse viktige utfordringer.

Våre rundt 250 000 medarbeidere jobber for å skape økt verdi for våre kunder verden over. I Norge er vi tett knyttet opp mot det globale nettverket, med 1700 ansatte ved 27 kontorer.

Tjenestene fra PwC i Norge omfatter revisjon, regnskap og relatert rådgivning, herunder bistand innen verifikasjon, styrings- og omstillingsprosesser, i tillegg til transaksjonsstøtte og finansiell rådgivning. Skatte- og avgiftsrådgivning, selskapsrett og transaksjonsstøtte leveres av Advokatfirmaet PwC.

HVILKE EGENSKAPER VI SER ETTER I POTENSIELLE MEDARBEIDERE?

For å nå vår visjon om å bli det ledende kompetansehuset i Norge søker vi deg som vil litt mer. Dette er mennesker som strekker seg litt lenger for sine kollegaer, sine kunder og for samfunnet. Du må kunne vise til faglig dyktighet og god teoretisk forståelse i økonomiske og/eller teknologiske fag. Utover det vurderer vi engasjerte studenter med ulike bakgrunner, og ser på mangfold som et konkurransefortrinn. Gode analytiske egenskaper og forretnings- forståelse er viktig, samt evnen til å sette seg inn i komplekse problem- stillinger på kort tid. PwC er avhengig av tillit hos kundene våre, derfor er gode relasjonsegenskaper viktig. Sist, men ikke minst, må du kommunisere godt på både norsk og engelsk. Vi ønsker fortrinnsvis minimum 3-5 års relevant utdannelse. Opphold i utlandet er positivt.

MULIGHETER FOR DEG SOM ER STUDENT

Fast stilling: Ja
Stipendordning: PwC Scholarship, søknadsfrist høst og vår

Summer Internship: Ja, søknadsfrist på høsten
PwC Challenge: Søknadsfrist på våren
PwC Experience: Søknadsfrist på våren
PwC Consulting Explore: Søknadsfrist på våren
Trainee i Advokatfirmaet: Løpende søknadsfrist

WEBSIDE

www.pwc.no/karriere

 

KONTAKTINFO

Ida Antonsen

91 77 91 99

ida.antonsen@pwc.com

 

Marie Akre-Aas

478 34 568 

marie.akre-aas@pwc.com

SØKNAD 

Se under "muligheter for deg som er student"

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now