OM RSM

RSM er Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter. Vi er også det mellomstore selskapet, og vi er egentlig akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

 

HVA KAN DU FORVENTE AV OSS?

Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Vi er stolte av å være en av Norges Beste Arbeidsplasser

Vi er for andre år på rad ikke bare sertifisert av "Great Place to Work", men også med på listen over Norges Beste Arbeidsplasser i kategorien 50-199 medarbeidere. Prisen oppleves som en hyggelig anerkjennelse, men det viktigste med deltakelsen er likevel å fange opp hvordan den enkelte har det på jobb og derunder få konkrete innspill til hva RSM som arbeidsgiver kan gjøre bedre.

HVEM VI SER ETTER

Du studerer fortrinnsvis MRR eller siviløkonom med finansrettede fag, og har minst like gode karakterer som de fleste andre. Du er interessert i en karriere innenfor revisjon, og har en utpreget stå-på-vilje. Du er strukturert og lærevillig, og er omgjengelig og lett å samarbeide med. Bringer du kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for resten.

WEBSIDER:

Hjemmeside    Facebook    Linkedin    Karriereside

KONTAKTPERSON

Øyvind Sæther, rekrutteringsansvarlig

os@rsmnorge.no

M: +47 91 56 56 99

SØKNAD:

  • CV

  • Foreløpig vitnemål

  • Attester hvis mulig

  • Søknadsbrev

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist nyutdannede revisorer oppstart 2020

  • 10. oktober 2019

Søknadsfrist internship for vinteren 2020

  • 31. oktober 2019

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now