OM SELMER

 

Advokatfirmaet Selmer ble etablert i 1985. Vi ble raskt oppfattet som en utfordrer. Der andre advokatfirmaer hadde hundre års historie med seg, kunne vi se ting med nye øyne. I dag er Selmer et av landets fremste advokatfirmaer med 180 medarbeidere. Noe som skiller oss fra andre er at vi har en egen gruppe med revisorer og økonomer. Kombinasjonen av kommersiell innsikt, bred bransjekunnskap og juridisk spisskompetanse har gjort oss til en diskusjonspartner som får tillit. Vår historie forplikter. Derfor skal vi fortsette å utfordre klientene, konkurrentene og oss selv.

Advokatbransjen er fortsatt tradisjonell. Selmer tenker nytt.

HVA VI KAN TILBY DEG

Hos oss får du en unik mulighet til å jobbe i et ledende advokatfirma med problemstillinger i skjæringspunktet mellom finans, regnskap og jus i tett samarbeid med våre rådgivere og advokater. Et internship gir deg muligheten til å arbeide med alt fra oppkjøp, salg og fusjoner til restrukturering og granskning. Selmer har et ungt og tverrfaglig miljø, og våre jevnlige "pulssjekker" bekrefter at vi har et uformelt arbeidsmiljø med stor trivsel.

HVEM VI SER ETTER

Vi ser etter deg som er faglig sterk og har god kompetanse innen finans og regnskap, er ambisiøs og sosial. Du er nysgjerrig og ønsker å dele kompetanse i et kunnskapsmiljø i rask utvikling. Det er viktig at du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og evne til å yte det lille ekstra. I tillegg ønsker du å jobbe med varierte og kompliserte problemstillinger i skjæringspunktet mellom finans og jus.

Søk gjerne internship hos oss innen 13. september. Send inn søknad her https://app.cvideo.no/stilling/1229

 

WEBSIDE

www.selmer.no

KONTAKTINFORMASJON

Kine Brekke 

k.brekke@selmer.no

 

SØKNAD

Internship: 

Send inn søknad her https://app.cvideo.no/stilling/1229

SØKNADSFRIST 

13. September

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now