OM SKATTEETATEN

 

I Skatteetaten jobber 6500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet.

 

Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte.

 

I Skatteetaten møtes mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn. Vi ansetter blant andre jurister, revisorer, økonomer, informatikere, sivilingeniører, statsvitere og informasjons- og kommunikasjonsutdannede. Vi er stolte av å huse et av landets ledende IT-miljøer, og er en stor leverandør av nettbaserte tjenester.

 

HVEM VI SER ETTER

Avhengig av stilling, vil ulike egenskaper og kvalifikasjoner bli vektlagt, men generelt ser vi etter kandidater som trives på en arbeidsplass i stadig endring, tar ansvar, identifiserer seg med våre verdier: profesjonell, imøtekommende og nytenkende og har høyere utdannelse (bachelor, master, Ph.D)

 

HVA VI TILBYR

I Skatteetaten legger vi til rette for ansattes kompetanseutvikling. I tillegg tilbyr vi en rekke ansattgoder, som for eksempel fleksitid og trening i arbeidstiden.

 

FØLG OSS PÅ

linkedin.com/company/skatteetaten

twitter.com/skattenmin

HJEMMESIDE

https://www.skatteetaten.no/om-skatteetaten/jobb/studenter-og-nyutdannede/

KONTAKT INFORMASJON

Skatteetaten rekrutterer kontinuerlig –
ta en titt på våre ledige stillinger på Skatteetaten.no/jobb

SØKNADER

Alle våre ledige stillinger blir publisert på Skatteetaten.no/jobb. Søknader sendes via vårt elektroniske rekrutteringsverktøy. Her er det mulig å lagre CV og lage søkemotor slik at du blir varslet om ledige stillinger som passer dine ønsker. Skatteetaten har kontorer over hele landet. Vil du vite mer om det å jobbe i Skatteetaten? Gå inn på www.skatteetaten.no/jobb

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now