OM SELSKAPET

Selskapet er et av de ledende bankeide kapitalmarkedsmiljøene i Norge. Selskapet samarbeider med SpareBank 1-alliansen, som er Norges nest største bankgruppering med over 800 milliarder kroner i forvaltningskapital. Med rundt 130 erfarne ansatte i våre avdelinger i Oslo, Trondheim, Ålesund og New York dekker vi alle kundesegmenter, fra personkunder og små- og mellomstore bedrifter til store børsnoterte konsern og institusjonelle investorer.

VI TILBYR

Vi tilbyr høyt kvalifiserte tjenester innen analyse, finansiell rådgivning, kapitalinnhenting og megling av aksjer, fremmedkapital, valuta- og renteprodukter samt kapitalforvaltning.

For de rette kandidatene tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer og tidlig ansvar. Arbeidssted vil være i selskapets lokaler i Olav Vs gate 5 i Oslo.

VI SER ETTER

Vi ser etter personer med solide akademiske resultater og analytiske egenskaper, interesse for verdipapirmarkedet og gode sosiale og kommersielle evner. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning. Er

Vi ser fortrinnsvis etter kandidater som har fullført 3 til 4 års høyere utdanning, men oppfordrer alle med påbegynt relevant høyere utdanning til å ta kontakt med oss.

WEBSIDE

Hjemmeside     LinkedIn

 

KONTAKTINFO

Petter Kongslie

peter.kongslie@sb1markets.no

+47  241 47 496

 

Lars Petter Utseth

LarsPetter.Utseth@sb1markets.no

+47 241 33 753

SØKNAD

Kortfattet søknad med CV, karakterutskrifter fra videregående og høyere utdanning og øvrige relevante papirer i én PDF fil til karriere@sb1markets.no.

 

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist for Internships sommer 2019 er 3. September 2018

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now