Sprint Consulting

Entreprenørskap møter management consulting

Vår visjon er å skape fremtidens selskaper. Vi hjelper selskaper å bli raskere, smidigere, mer innovative, mer offensive, mer attraktive. Vi jobber med tidlig-fase innovasjon og nye forretningsmodeller, vi jobber med kommersialisering av ny teknologi som IoT og autonome kjøretøy, og vi jobber med å skape mer flyt og mer kundefokus i selskapers kjerneprosesser.

Vi søker deg som trives i grenselandet. Grenselandet mellom forretning og digitalisering. Grenselandet mellom store konsern og oppstartsbedrifter. I grenselandet mellom det etablerte og det nye. Mellom det kreative og det strukturerte.

Sprint er for deg som får ting gjort. 

Vi jobber tett i team med både kunder, kollegaer og partnere. Selv med et sterkt team rundt deg, må du forståforskjellen på å bare henge med, og å levere det kunden forventer – og litt til. Dette krever vanligvis et personlig initiativ utover det normale, og en helt grunnleggende gjennomføringskraft. Du har ikke et mål om å jobbe mest mulig, men synes samtidig at jobben din er så interessant at du heller ikke er opptatt av å jobbe minst mulig.

Sprint er for deg som andre liker å være sammen med. 

Du har et skarpt og analytisk hode, men skaper god stemning og et inspirerende og morsomt arbeidsmiljø. Du har høy integritet, god forretningsforståelse og evne til å se det store bildet, men uten å heve deg over andre. Du er ekte, i betydningen at det man ser er det man får, og holder en uhøytidelig og uformell tone.

 

Sprint er for deg som tenker nytt. 

God kunnskap om hva som fungerer bra er viktig og bra, men du må også ha en grunnleggende nysgjerrighet og stille spørsmålet «finnes det en bedre måte?» Dette krever ofte at du følger godt med og har en god teknologisk forståelse, men også at du tør å utfordre etablerte oppfatninger hos både kunder og kollegaer, og at du ikke er redd for å teste ut helt nye idéer og tanker.

 

Dersom du kjenner deg igjen i punktene overønsker vi å bli kjent med deg.

 

Nysgjerrig på hva Sprint kan tilby? Les mer på være nettsider https://sprint.no/karriere

WEBSIDE

www.sprint.no

KONTAKTINFO

Martin Jacobsen

mj@sprint.no

93 89 20 40

SØKNAD

Les mer på våre nettsider: sprint.no/karriere


SØKNADSFRIST

Summer Internship fredag 13 september, kl 24

ENTREPENØRSKAP MØTER MANAGEMENT CONSULTING

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now