Bygg med mening

OM SELSKAPET

Statsbygg er en av Norges største byggherrer og eiendomsforvaltere, og gir råd til staten i bygge- og eiendomssaker. Våre 880 engasjerte og dyktige medarbeidere bygger og drifter bygg med mening i hele Norge og i over femti andre land, hvor blant annet operaen, nasjonalmuseet og regjeringskvartalet inngår i porteføljen. Hvert år får ca. 30 talentfulle studenter mulighet til å lære mer om virksomheten gjennom Statsbyggs Summer Internship. Dette innebærer utfordrende, lærerike og spennende arbeidsoppgaver i store og små prosjekter.

 

HVEM SER VI ETTER

Forslag i stedet for setningen foran: Statsbygg skal forme fremtidens bygge- og eiendomsbransje. Digitalisering og klimaansvar er viktig i dette arbeidet, og vi trenger innspill fra unge og kreative hoder. Vi ser etter nysgjerrige, lærevillige og strukturerte studenter med gode samarbeidsevner og godt humør. Vi ser etter deg som har 1-2 år igjen av masterutdanningen og som ønsker et internship i en stor organisasjon med et viktig samfunnsoppdrag.

 

HVA KAN VI TILBY DEG

 

Statsbyggs Summer Internship består av seks uker med varierte arbeidsoppgaver, relevante kurs, sosiale arrangementer og besøk på våre eiendommer og byggeprosjekter. Gjennom sommeren får studentene løse faglige utfordringer med veiledning fra en fadder og et sterkt fagmiljø. I tillegg til arbeidserfaring er vårt Summer Internship en god arena for å bygge nettverk på tvers av utdanningsinstitusjoner og fagområder.

 

«Det beste med Internshipet hos Statsbygg var at jeg fikk tillitt til å løse oppgavene slik jeg selv trodde var best, at mine innspill ble verdsatt, og at jeg fikk jobbe sammen med og lære av folk fra andre fagområder». – Elise, intern i 2019

KONTAKTPERSON

Mathilde Skarheim Bjørnsen

HR-rådgiver

matb@statsbygg.no

+47 928 67 130

NETTSIDE

Nettside: Statsbygg 

Følg oss på sosiale medier

 

124010.png
LinkedIn_logo_initials.png
ig-logo-email.png

SØKNAD 

Les mer om stilling og hvordan søke på www.statsbygg.no/internship

SØKNADSFRIST

Søknadsfrist for Summer Internship 2020 er

Ledige stillinger for nyutdannede våren 2020 utlyses påwww.statsbygg.no/Jobb-i-Statsbygg/Ledige-stillinger/    

Frist: 19. januar

If you have any comments or questions, don't hesitate to contact us!

Gruppebilde KD.jpg

Helleveien 30, 5038 Bergen

2019 © Karrieredagene NHH   All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now